Ermail opinie – Opinie i oceny użytkowników, czy wypłaca?

Ermail opinie – Opinie i oceny użytkowników, czy wypłaca?

Użytkownicy

Ostatnio bardzo głośno zrobiło się o portalu Ermail.com prowadzonego przez Czeską spółkę zarejestrowaną w Ostrawie. My sprawdziliśmy czy rzeczywiście warto poświęcić swój  czas i dorobić sobie trochę pieniędzy. Główną ideą portalu jest: „Zarabianie pieniędzy na tym, co robiło się do tej pory za darmo” – czyli na czytaniu reklam, wypełnianiu ankiet oraz szeroko pojętej reklamie.

Chętnych nie brakuje, ostatnio coraz częściej widać linki promujące stronę Ermail.com – czy to na Facebook’u, przez maile, komunikatory internetowe itp. Ale czy rzeczywiście firma wypłaca pieniędze, czy da się kiedyś dojść do progu wypłaty?

Zarejestrowałem się 21 lipca 2013 roku. Już na start otrzymałem 20 zł. Następnie po zalogowaniu miałem dostępnych ok. 10 maili, każdy średnio po 0,10 zł oraz 2 ankiety (jedna po 3 zł, druga po 4 zł). Z dnia na dzień przybywały nowe maile oraz ankiety. Dzisiaj mija kilka tygodni od rejestracji. Pieniądze przybywają dość wolno, stawki są w miare ok, natomiast jest wysoki próg wypłaty – 200 zł. W porównaniu do polskiego odpowiednika MoneyMilioner.pl, który płaci dużo więcej za oglądanie reklam i wypełnianie zadań jak np. oglądanie filmików, wypełnianie reklam, granie w gry. Dodatkowo jest dużo niższy próg wypłaty bo tylko 50 zł (zebrałem w 2 tygodnie) i pieniądze możemy również zamienić za bon do zakupów online w popularnych polskich sklepach internetowych, przekazywać na akcje charytatywne itp. MoneyMilioner wypłacił już ponad 50 000 000 zł w ciągu swojej działaności od 2009 roku!

Jak im się to opłaca?

Firmy płacą duże pieniądze za reklamę na portalu Ermail.com a portal wypłaca tylko część zysków. Firma jest zarejestrowanie, legalnie działającą spółką na terytorium Czech.

Reklama w portalu zaczyna się od 1.800 zł

ermail

Czy warto poświęcać czas i wybrać ermail’a ?

Porównując portal Ermail do innych serwisów tego typu na pewno sprawia wrażenie wypłacalnego, użytkownik dostaje aż 20 zł na start i jest dość sporo ofert. Kontakt z supportem również jest sprawny, jedynym mankamentem jest dość wysoki próg wypłaty (aż 200 zł). Serwis raczej może dostarczyć mały ale stabilny zarobek każdego miesiąca. Dodatkowo po przekroczeniu progu 100 zł pojawia się coraz mniej ofert i coraz wolniej zarabia się pieniądze.

Myślę, że jeżeli ktoś ma sporo wolnego czasu to warto się zarejestrować. Nie mówię, że da się zarobić 200 zł w przeciągu tygodnia bądź dwóch, natomiast w przeciągu kilku miesięcy można dorobić sobie na „drobne wydatki” bądź podreperować swoj budżet.

Czy warto się zarejestrować?

Myślę, jednak, że są lepsze sposory na zarobek i pewniejsze. Szybciej pieniądze można zarobić np. w Polskim odpowiedniku Ermaila czyli Moneymilioner, który płaci dużo więcej za oglądanie reklam i wypełnianie zadań jak np. wypełnianie ankiet. Dodatkowo potrzeba tylko 50 zł, które udało mi się zebrać po 3 tygodniach i zamienić na bon. Dodatkowo jezeli np. zarejestrowałem się w grze online bądź zrobiłem zakupy w sklepie interntowym dostałem dodatkowe punkty.

Wystarczy raz dziennie zalogować się (np. wieczorem), kliknąć w kilka reklam, zagrać w gry (w które też zarabiamy) lub przy okazji zakupów robić je przez stronę MoneyMilioner a 50 zł uzbieramy w przeciągu 2-3 tygodni!

Screenshot z wypłaty z serwisu MoneyMilioner:

dowód wypłaty

 

Dodawajcie swoje opinie poniżej w komentarzach.

 

88 Opinie

  1. Ja już mam na koncie 75 zł. Zarejestrowałam się z w/w w poście linku i miałam na start już 20 zł. Zobaczymy co się stanie jak osiągne próg wypłaty.

    • Ten eRmail to chyba jakies oszusty,po osiągnięciu 120zł można przejść na drugi poziom i niby zarabiać więcej,podwojona stawka za przeczytane maile,liczba poleconych 15 itd..ale…kwota do wypłaty zwiększyła się z 200zł. na 400zł.

      • bo tak jest ;) bylo czytac instrukcje przed ;D

      • jakie oszusty???? wszystko masz wypisane co sie dzieje po przejsciu na 2 poziom… nie chcesz to nie klikaj proste….

    • ja na razie próbuje, zobaczymy jak bedzie:)
      klikajcie pliis:)
      [link]
      potrzebuje 100 wejsc

    • Totalne oszustwo !!! nie warto !!! Od roku posiadam konto i udało się uzbierać ok 80 zł w dniu dzisiejszym próba zalogowania i nic ! próba odzyskania hasła bez sukcesu ! Jednak mogę zarejestrować konto raz jeszcze do tego samego adresu. Czuje się oszukany bo przecież nabiłem im sakwę klikając w setki linków !

      Masakra, czeski film

      • pewnie że oszusci,obecują perły za kupowanie w sklepach internetowych,a potem nic nie dają,proszą o potwerdzenie zakupu,ale i tak nic z tego,to po reklamowac te sklepy i obecac,jak nawet nie wedzą czy został dokonany zakup?

      • ja mam konto od 5 maja na Ermailu i dopiero od miesiąca używam poleć, i mam 98.86 zł aby to w miarę płynnie szło trzeba używać 10 kont(w polecanych) np na Gmailu i wtedy pieniądze przychodzą trochę szybciej(najlepiej robić to wszystko na fikcyjnych kontach oczywiście). i jak od roku dostałem tylko dwie ankiety i chyba więcej się nie dostaje :P

        • No niestety tym samym zaprzepaściłeś jakikolwiek zarobek, w regulaminie jest wyraźnie zaznaczone, że można mieć tylko jedno konto… A jeśli bimbasz sobie i myślisz, że nic Ci nie udowodnią, to się grubo mylisz, bo bardzo łatwo jest to sprawdzić.

    • Oszuści – nie wypłacają pieniędzy!

  2. Mam pytanie: Czy od 9 września udało Ci się przekroczyć 200zł i czy udało się je wypłacić?

  3. Kate 75 zl w kilka dni? Niemożliwe z tego co wiem to ludzie tam zbierają miesiącami taką sumę…

    • dokładnie, ja tez kilka miesiecy temu sie zarejstrowałam i dopiero dzis mam dokladnie 76,20 zł.

  4. wszystko to jedna wielka ściema,jestem już od 19 września,dziś jest 27 października a ja mam 47 zł,a od 5 dni nie dostaję żadnych reklam,a te 47 zł mam z ankiet i tych ich ermaili.Dziennie dostajesz1-3 reklamy warte razem ok 0,60 zł więc więcej zarobisz pod tunelem stojąc.A żeby wypłacić środki musisz mieć 200 zł,co jest na dzień dzisiejszy nie realne do osiągnięcia,pepiki zarabiają,a ty tracisz swój cenny czas,pozdrawiam

  5. Cóż sama mam na razie jakoś 60-70 zł od ok 5 miesięcy, wydaje mi się, że kokosów z tego nie będzie, ale jak wskoczą raz na 2 lata 2 stówki to się nie obrażę. Zresztą to normalne zyski na takich stronach – jestem zarejestrowana na innym portalu z ankietami – wybieram średnio co 1-2 lata 40 na doładowanie :D

  6. Zarejestrowałam się, na wewnętrznym koncie programu widzę naliczone 20 zł.

    Myślę, że spróbować można – tym bardziej, że jako uczestnik programu mogę kreować własne kampanie mailowe, co mnie też bardzo interesuje.

  7. to trochę naciągane, ja mam od dłuższego czasu i zauważyłam że raz mi kasę dokładają a raz nie. czytam te reklamy, ale jak dla mnie to ściema.

  8. Jak na razie jestem w ermail zapisana od maja, mam 4 osoby zapisane z programu poleć i mam prawie 100 zł. Sprawdzenie ermail codziennie zajmuje mi ok 1 min., więc wydaje mi się, że nie jest to za duże poświęcenie z mojej strony. Jak się uda, to będę się cieszyć:)) pozdrawiam

  9. Witam. Pracuje na tym już od 10. wrzesień 2013 i mam zarobione niecałe 47 zł. Więc nie możliwe jest 75 zł w kilka dni, jest to mało opłacalne. przychodzą do mnie po 2 maile dziennie i są warte jedyne 0.10 zł a ankiet zero. jeżeli komuś się nudzi i chce w rok zarobić 200 zł t można się bawić. Tak zapewniali że szybki zarobek a okazało się co innego.

    • to zalezy dla kogo sa ankiety, ktore ktos zglosi. ja jeszcze ani jednej nie mialem a moj kuzyn co chwile ma jakies wiec to zalezy od zaznaczonych preferencji

  10. mnie złościło jak wchodziłam codZiennie teraz wejde raz na miesiac i mam 15-20 ermaili wychodzi mi około 1.50 -3 zł. na miesiąc ale nawet jeśli to ma trwac przez rok z mojej strony małe poświęcenie teraz mam troszkę ponad 100 zł. ale za 3 min. w mies. myślę że nie jest zle zobaczymy co bedzie dalej :)

  11. Mam na 3 kontach(3 adresy e-mailowe załozone w dwóch dniach na dwóch mam po 45zł a na trzecim 85 -przy wypełnianiu zainteresowań dałem dwie czy trzy fajki a na trzecim zaznaczyłem wszystko -jak sie okazało dobrze bo dostaje e-maile z wiekszej gamy produktów nawet ankiete wiecej bo tam dwie a tu 3 ankiety -sprawdzałem na necie opinie z słowacji tam to ruszyło duzo wczesniej tez ta sama firma i wypłaty są robione

  12. Ja jestem zarejestrowany od 6 czerwca 2013 roku i do tej pory uzbierałem 121,54 zł. Zakładając, że mam cały czas 10 poleconych, to tak realnie patrząc jeszcze 7 miesięcy aż osiągnę to 200 zł. Tak na prawdę, aby wypłacić kasę to około 1 roku trzeba klikać.

  13. Dodam jeszcze, że od pewnego czasu za każdego maila dostaję już tylko 10 gr :/ a moi znajomi, którzy rejestrowali się dużo później za identyczną reklamę dostają np 40 gr. Wniosek jest prosty po przekroczeniu pewnej granicy ( jeśli chodzi o kasę na koncie) ermail mocno przykręca kurek z kasą..

  14. ja zarejestrowałem sie tydzien temu. mam 10 poleconych i na koncie 50,39. jak narazie codziennie cos przychodzi.

    • to i u mnie początki byłyb obiecujące ale z czasem się to zmieniło

  15. No to ja jestem od maja tego roku zarejestrowany i zarobiłem aż hahaha 77.11 PLN!!! Pół roku to istne szaleństwo finansowe. A próg 200 PLN jest praktycznie nie osiągalny czyli Firma zarabia na reklamie którą my cztamy za *PIENIĄDZE* które gdzies tam sobie wiszą na które nie ma co liczyć. Więc zarabiają sobie kasiorkę a zleceniodawcom pokazuja jak to ich reklamy są bardzo czytane przez potencjalnych klientów. Uważam że jest to kolejne naciąganie ludzi i dawanie im nadziei na zarobek ale tak naprwdę to ONI zarabiaja krocie za reklamy a my mamy tylko wirtualne pieniązki hahaha.

  16. Wygląda to trochę ja *PIRAMIDA* z tym że my inwestujemy swój czas chyba bez sensu. Może kilku osobom wypłacono kasiorkę ale takie nanewry stosowały już znane FIRMY z lat 90-tych.

    • np. BEZPIECZNA KASA OSZCZĘDNOŚĆI Lecha Grobelnego – chociaż format jest zupełnie inny to także ludzie liczyli na jakiś w tym przypadku spory zarobek a tu co??? KICHA !!!

    • historiA LUBI SIE POWTARZAĆ jesteśmy naiwni jak małe dzieci

  17. a więc powiem tak do 1 złotych za przeczytanego ermail hehe juz za przeczytane ermeile płacą po 10 groszy ankiety co jakiś czas których niema w cale od 6 miesięcy mam 75 zł i prosta kalkulacja 200 zł to jest nie realne 4 lata czytania reklamówek za które oni zgarniają kaskę i czy wy coś zobaczycie pewnie i nie reasumując życie jest piękne ale zbyt krótkie na czytanie reklamówek ermail :)

    • mam okoo 110 zł na koncie. na początku ermaila były po około 0,8-1,0 zł, później po 0,6-0,4 zł teraz są po 0,1 zł. Co ciekawe obecnie za te same ermaila moi znajomi (będący początkującymi w tym systemie) otrzymują po 0,6 zł a ja 0,1zł. Sprawa jest prosta. Wystarczy zobaczyć ile kosztuje kampania reklamowa w ermail. Wychodzi około 0,1 zł za jeden przeczytany ermail (tyle płacin reklamodawca). Można zastanawiać się skąd wezmą pieniądze dla nas (klikających) jeśli mają nam płacić około 1 zł lub nawet 0,4 zł czy też 0,1zł. Przeliczyli to dokładnie. Bardzo dużo osób po pewnym czasie rezydnuje widząc beznadziejność tego systemu i daleki horyzont możliwej wypłaty (przy coraz mniejszych kwotach za kliknięcie ermaila i coraz ich mniejszej ilości). To co jednak do chwili rezygnacji naklikali to dali zarobić firmie ermail i teraz przeliczjąc to wszystko to tak na prawdę koszt firmy ermail do zapłacenia (klikającemu)rozkłada się i wynosi poniżej 0,1 zł. Stąd też są oni świadomi, że mało kto dotrwa do końca i w związku z tym pieniędzy nie odbierze, ale za jego dotychczasowe kliknięcia firma ermail kasę dostanie. Powiem więcej, wrzaz z upływem czasu i zbliżania się do progu 200 zł, za odczytanie ermiali będą płacić jeszcze mniej około 0,01-0,02 zł aby przeciągnąc w czasie termin wypłaty oraz zniechęcić potencjalnego klikającego do dalszego uczestnictwa, bo im później on się wycofa tym bardziej na rękę firmie ermail (naklikał im kupę kasy i się w końcu wycofał – o to im chodzi). Ja mimo wszystko spróbuję swoje uzyskać (200 zł) choć obawiam się, że to może trochę potrwać (nie wiem ile, bo jeśli zaczną obniżać wypłatę za przeczytanie i ermaili będzie coraz mniej to trochę może to potrwać).
      Trzymajmy się

  18. Na początku ma sie dużo eRmaili,a potem jeden na kilka dni.Na razie mam 56,06 zl ,zarejestrowałem się 12 listopada.

  19. Wszystko działa tak jak w opisie strony ale U W A G A ! ! ! !:
    Nie opłaca się posiadać poleconych, bo za maila, który przychodzi do ciebie, gdy nie masz żadnego poleconego dostajesz 60 gr, a jeśli masz 10 poleconych to dostajesz tylko 10 gr za każdego maila, który do ciebie przychodzi (za tego samego maila twój polecony dostaje 60 gr). Co z tego, że masz parę procent z maili od poleconych jeśli oni nie klikają albo zrezygnują? Poza tym poleconych nie zdobywasz na zawsze tylko na 99 dni. Potem znowu musisz szukać nowych poleconych. Ja po ponad 99 dniach z 10 poleconymi mam 78 zł.
    A WYPŁATA DOPIERO OD 200!!!

  20. Zalogowałem się 29.12, mam 10 poleconych a na koncie 54,07 zł. Ostatnio jednak za maile płacą 0,10 – 0,20, a na początku było 0,80 – 1,00. Z ankiet zarobiłem 7 zł, ale od dawna już żadnej nie dostałem. W takim tempie 200 zł osiągnę za jakiś rok. Nie wiem czy warto się w to bawić na razie jednak nie rezygnuję. Może coś z tego będzie.

  21. Ludzie, co Wy tacy chciwi, oczywiście Polaczki chciałyby od razu najlepiej nic nie robiąc. Czemu się tak żołądkujecie ? Przecież e-mail i tak otwieram codziennie i to trwa dwie sekundy kliknięcie a czy wypłacą czy nie, to będziecie się kłócić o kilka sekund dziennie ? Jestem tam zerejestrowana od czerwca 2013, mam tam ok. 80 zł. Nawet jakby mi mieli wypłacić 200 zł po ponad roku nic nie robienia to chyba fajnie, tak nagle dostać 200 zł,, no nie ?

  22. witam szukam znajomych do ermail chetnych prosze o kontakt gg549109

  23. Ja zarejestrowany jestem od czerwca i mam 142 zł :D

  24. To wiadomość jaką otrzymałem po prośbie kasacji konta:
    /// Jest nam przykro, iż opuszczasz nasz System innowacyjny…
    Wycofanie rejestracji znajdziesz na Twoim koncie po zalogowaniu w sekcji
    „Ustawienia szczegółowe konta.” Być może fotogaleria wypłaconych użytkowników w Republice Czeskiej
    przekona cię do zmiany decyzji. [link]
    Sami sobie odpowiedzcie na pytanie czy galeria wypłat w !!Czechach!! wystarczy Wam za gwarancję.
    Żegnam ermaila

  25. konto na ermailu mam od bardzo dawna, wszystko bylo ok. do czasu. dziś stan mojego konta to 191,99zł i ok kilku dni taki pozostaje, nie zwiększa się ani po przeczytaniu kolejnych maili, przestałam też dostawać prowizje za poleconych.

    • Konkretnie od kiedy masz założone konto i co dzieje się obecnie?
      Przychodzą er,naliczają.

    • Też tak mam :/

  26. Powiedzmy sobie wprost. Wszystkie tego rodzaju firmy muszą zwerbować ludzi, aby samemu zarobić. Zatem dawanie gratis 50zł to jest zwykły chwyt marketingowy, bo równie dobrze mogliby dać wypłatę od 150 zł a nie od 200 zł (dot. również innych tego rodzaju firm). Dalej logiczne jest również to że duża grupa ludzi rezygnuje z czytania maili bo to trwa baaaaardzo długo żeby kasę wypłacić i w konsekwencji jakakolwiek wypłata kasy im odpada, a co ważne na ich miejsce przyjdą nowi i tak w kółko. Co ważne firma nie ma obowiązku wysyłania nam maili ani minimalnej stawki za jego odczytanie co oznacza że przy 199,99 zł może zaprzestać ich wysyłania. Ja w każdym razie spróbuję i sam zobaczę jak działają.

  27. Ludzie nie wiem czego się niektórzy boją… wystarczy dziennie poświecić max 10min i zawsze można coś sobie dorobić. Ja ostatnio kupiłem sobie ciuchy za moje 120zl :) z czystym sumieniem polecam! Na start 8zl :P

    [link]

    • sorry ale nie ma tu linkow mozesz podac?

      • A może jednak to byłoby sprawdzone? Jest bardziej wiarygodne

        [link]

  28. Obawiam się, że nikt nie dostanie tych 200zł. Po prostu przestaną wysyłać maile lub za nie płacić. Polecone osoby można sobie samemu utworzyć zakładając nowe adresy . To samo IP nie ma znaczenia. Jeżeli mieli by zamiar wypłacać pieniądze nigdy by do czegoś takiego nie dopuścili.

  29. Nie wypłaca to scam cały ten ermail

    „Żeby więcej zarabiać trzeba się więcej nauczyć”

    Znam lepsze sposoby na zarabianie

  30. http://www.ermail.pl – zapraszam!

  31. Ja już uzbierałem 190 zł i co dzień coś dostaje Konto mam nie cały rok :)

    • Jak Ci wypłacą 200 zł.to ogłoś to całemu światu

      • I co Panie Michale wypłacili.
        Napisałeś o swojej kwocie z takim zadowoleniem(Marzec 23, 2014) że już powinieneś mieć wypłatę.
        Napisz prawdę, to nic nie boli a przynajmniej oświeci innych potencjalnych naiwniaków.

    • Nieźle :D ja podobnie i mam 185 zł. Mam kumpla który za plus minus 20 dni powinien dobić do 200 zł. Zobaczymy może akurat coś z tego będzie.

  32. Jak tak czytam nie które komentarze to wy macie tak, ze bardzo często na początku dostajecie te ermaile a ja mam od 15 dni i miałam 1 ankiete i 2 ermaile .. A jeżeli chcecie więcej zarabiać wpiście swoje emaile i dajcie je na ermailu jako polecony moja koleżanka tak robi i ma już 110 zł a ma już 3 miesiące

    • To powodzenia, daj znać jak będzie wyglądała sytuacja jak uzbiera sie kwota do wypłaty, bo jestem bardzo ciekawy.
      Pisze o tym bo o takim „myku” czytałem na czeskim forum i wszystko było pięknie do czasu uzbierania kwoty do wypłaty.
      Było coś w tym stylu ze wypłata jest nie możliwa ponieważ wszystkie adresy poleconych jaki i konto osoby zainteresowanej wypłatą były z pod tego samego ip, tzn. logowanie na konta było z tego samego ip.

  33. No ja mam 191,68 zł :D

    • No czyli jeszcze moment i licznik też się zatrzyma :/

  34. ten ermail to oszustwo!!! gdy się logowałam żeby wypłacili mi pieniądze pisało że muszę mieć minimum 200zł na dzień dzisiejszy mam 168zł i żeby co kolwiek mi wypłacilai minimum musze mie 400zł!!! oni naciągają żeby głupi ludzie wierzyli że łatwo mogą zarobi pieniądze na czytaniu e-maili nie wieżcie w to

  35. No i to byłoby chyba na tyle dobiłem do 191,98 zł i nie przysyłają mi w ogóle maili a moi poleceni przestali dla mnie zarabiać.

  36. ja już z miesiąc nie dostaje z ermaili tylko z poleconych co dzien po 10 groszy dostaje

    • To możesz sobie już darować ja też tak dostawałem ale osiągnąłem 191.99 i z poleconych kasę też przestali dodawać.

  37. Masz rację uzyskałem 191.99 i się skończyło !

  38. Ja mam 180 zl i od miesiąca żadnego meila nie dostałem. Oszuści

    • I więcej nie otrzymasz.Tyle ludzi oszukali a jeszcze więcej jest naiwnych.

  39. PODAJ NAMIAR NA TĄ GAZETĘ CZESKĄ TO SOBIE POCZYTAM CXZYLI NAZWĘ I DZIEŃ WYDANIA

  40. ściema.

    Z eRmaili: 54 zł
    Z ankiet: 7 zł
    Z eRvideo: 0 zł
    Z Programu Poleć: 110,68 zł
    Inne: 20 zł

    Saldo na koncie:
    191,92 zł

    Jak oni to liczą? nie wiem. konto od 23.08.13r. poleconych 10 osób. gdy Dotarlam do wyżej wymienionej kwoty jako saldo, prowizja z poleconych przestała wpływać. na kontach poleconych reklamy po 40 gr przykładowo, ja dostawałam za nie po 4 gr, a nawet mimo, że na każde konto ta sama reklama wpływała, naliczało po 3, a nawet 2 grosze. strata czasu. serdecznie odradzam.

  41. Moim zdaniem zarabiają oni krocie na takich naiwniakach jak Wy i ja :(((
    Jestem zarejestrowany od maja 2013 i uzbierałem dopiero a może aż 119.80zł.
    Od jakiegoś tygodnia zero linków do otwarcia, miałem 8 poleconych i maile przychodziły jak kot napłakał, tragedia i praktycznie nic nie zarobiłem.
    Największy boom miałem w marcu tego roku, zero poleconych a maili dostałem tyle że aż mnie zdziwko ogarnęło, „zarobiłem” na nich około 20zł i od tamtego momentu może jakiś jeden/dwa w tygodniu wpadły.
    Myślę że do ostatnich moich dni uda mi sie uzbierać te 200zł, tylko pytanie czy ten portal nadal będzie istniał i czy będzie cokolwiek wypłacał.
    Osobiście w to nie wierzę.
    Pozdrawiam wszystkich naiwniaków jak ja :))))

  42. wypełniam ankiety, klikam w reklamy na różnych portalach, konto od maja 2013 r. w eRmail zarobek 112 zł w zasadzie sam, bez osób poleconych, eRmail nie zaliczam do najlepszych, ale jeżeli ktoś myśli, że z wypełniania ankiet można żyć to jest w błędzie – u mnie zarobek w pieniądzach i bonach miesięcznie wynosi około 50 zł (dobre cukierki) i tak to traktuję (zielony mail płaci 1 grosz za kliknięcie a płaci od 15 zł, czyli trzeba kliknąć 1500 razy (dziennie do 5-8 reklam), inne portale nieco lepszy zarobek

  43. Zarejestrowany od 11. maj 2013
    Poziom Użytkownika 1
    W chwili obecnej zostało przeczytane 276 eRmaili

    Z eRmaili: 56,10 zł
    Z ankiet: 7 zł
    Z eRvideo: 0 zł
    Z Programu Poleć: 15,40 zł
    Inne: 22 zł

    Saldo na koncie:
    100,50 zł

    macie na 1 koncie od kiedy jade

  44. Ciekawe dlaczego moj komentarz zostal usuniety z tej strony

  45. Ta firma to OSZUSTWO !! Nie znam nikogo kto otrzymalby te 200 pln. A moze zbiorowy pozew ? Nazbierala by sie niezla kwota wirtualnych pieniedzy

  46. ja od od 13. czerwca 2013 mam 86zl wszystko idzie jak krew z nosa, kumpel majac 115 zl nie mogl sie juz zalogowac ale mogl zalozyc nowe konto. Czyli wszystko podejrzane jest moze i wyplaca ale po 10 gr za maila co kilka dni to trzeba kilka lat, w tym czasie zrezygnuje 60-75% ludzi co juz kilikali i tak wyjda na swoje. Kto wogole pozwala dzilac takim gówną? W polsce rozumie moze byc ale jest tez w innych ktajach… pewnie jakis zydek to wymyslil z aprobata p….

  47. [mail]

    Zarejestrowany od 25. czerwiec 2013
    Poziom Użytkownika 1 ?
    W chwili obecnej zostało przeczytane 347 eRmaili

    Moje finanse
    Z eRmaili: 65,10 zł
    Z ankiet: 7 zł
    Z eRvideo: 0 zł
    Z Programu Poleć: 16,88 zł
    Inne: 27 zł
    Saldo na koncie:
    115,98 zł

    mam w sumie 11 kont w które klikam żeby nazbierać te 200zł ale pewnie jeszcze z 2 lata miną zanim to nastąpi.
    nie polecam przechodzenia na wyższy poziom bo zajmie to kolejne 3 lata.
    nie odpuszcze i zbieram do tych 200zł. chyba że będzie jak ze stroną dobryzarobek.pl która znikła

    bardziej polecam link
    wypłata 50zł co 2-3 tygodnie. wystarczy żeby logujący logował się przez podany link a nie przez skrócony.
    jadna polecona osoba to 8zł zarobku, a w ermailu z tych 10 kont mam po 1,30 od osoby po 3 miesiącach

  48. Polecam ta strone można zarobić niezłą kase praktycznie za nic
    Tu macie link do tego portalu ;
    Pozdrawiam Dawid

    link

  49. To mój wpis z 16 maja do tej pory czeka na zatwierdzenie przez moderatora nieżle :) Dzieki jednemu komentarzowi z tej strony zrozumiałam ze niegdysie nie doczekam wypłaty poniewaz zanim dojdzie sie do upragnionych 200 zł to przy 120 przeskakujesz na wyższy poziom czyli super jest awans ale wtedy musisz zbierać do 400 a przy 250 zł znowu awans i zbierasz do 8oo czyli wg regulaminu nie ma szansy wypłacenia 200 zł bo niktcie nie pyta czy chcesz awansowac, ja po roku mam 120 zł kwota za maile podzielona przez iloścdaje wartość 20 gr wiec za 7 lat może by mi sie udało ale dziekuje do tej pory wstawia aneks z czwartym poziomem,naprawde nie sadziłam ze to az taki przekret nieźle daliśmy się wrobic :D

  50. Lipa totalna od 1.06.2013 mam konto i do tej pory mam zaledwie 97 zl…zwykle oszustwo !!!lipa nad lipy szkoda czasu totalne dno !!!!! ODRADZAM STANOWCZO!!!!

  51. Ciekawe dlaczego na stronie czeskiej eRmail jest tyle osób , którym juz przesłano pieniądze na konto?? Coś tu śmierdi.

  52. jeśli masz kilka kont to je zablokują gdy dobijesz do 196 tak jak mi to zrobili za posiadanie kilku kont tuż gdy brakowało mi 4 zł do 200

  53. Ja mam w tym momencie 213,79 zł
    Przeszłam sama decydując o tym na drugi poziom. Nie ma czegoś takiego, że po uzbieraniu określonej kwoty automatycznie przechodzi się na wyższy poziom, sami o tym decydujemy.
    Jeśli chodzi o osoby polecone trzeba sprawdzać na ile dni jest ważność poleconych użytkowników.
    Nie wiem czy wypłacą mi pieniądze jak uzbieram te 400 zł, ale również mam kilka kont i do tej pory nic się nie dzieje. Zawsze jakiś ermail jest.

  54. Moneymilioner to może i kiedyś pozwalał tak szybko zarobić…ja zbieram od pół roku i nie mam nawet 25zł uzbieranych, a na nic nie wydaję, klikam we wszystkie linki (2,5gr/mail), gram w bingo (jeszcze nic nie trafiłam) i w te inne gry, też bez sukcesów. Zarobić chyba da się tylko dzięki zaproszeniom (8zł/osobę), a ja nie mam kogo zapraszać. No i dzięki zakupom w sklepach internetowych, ale ja nie mam potrzeby kupowania przez internet, zresztą – muszę wydać, żeby dostać perły, które nie są równoważne temu ile wydam. Czasem trafia się ankieta, za którą można dostać aż 10 000 pereł (50gr!), ale ani razu nie udało mi się spełnić jej kryteriów. Czasami ankieta nie działała w ogóle. Ostatnio skusiłam się i wydałam 5zł na zdrapkę i nic nie wygrałam…będę zbierać do us**nej śmierci te 50zł ;)

  55. MoneyMilioner jest kozacki!! polecam oczywiście zalogowanie się z mojego linka. Was to nic nie kosztuje ! ;)

    [link]

  56. Nu cóż , jak to w życiu Ermail nie jest świetną stronką do zarabiania.Nie polecam!Pracuje tu już drugi rok i zarobiłam 75,50 zł ! A tak się ktoś mądry poleca ,że 80 zł w miesiąc,że dużo ankiet.Nie prawda! Może jak ktoś ma dużo ludzi poleconych i więcej zarobił.Jale ja już bym na to nie patrzyła .Bo na początku zarabiałam po 1 zł za reklamę , a teraz po 10 groszy!W każdym bądź razie nie bawiła bym się w to, i świetnie wiem ,że trzeba 200 zł uzbierać by wypłaciły, kiedy te 200 zł zarobie nie wiem! Radzę dobrze się zastanowić, czy w ogóle warto w to się bawić!

    • Nie uzbierasz nigdy. Licznik zatrzyma się na 191.99 zł. Bez poleconych nawet tej kwoty nie osiągniesz.

  57. Witam!. mam już bardzo długo konto, nie pamiętam kiedy zakładałam, ale chyba rok temu. Powiem szczerze, że się nie opłaca. Jak na razie zebrałam z samych reklam ok. 104 zł. Ankiet jak na razie miałam może z jedna. Program poleć jest u mnie pusty bo żaden z moich znajomych nie chcę się w to bawić. Poczekam jak uzbieram 200 zł, i zobaczymy czy uda mi się je wypłacić.

  58. Ja jestem zarejestrowana 3 m-ce, mam na koncie 51,70. Licząc średnią z samego klikania rmaili to musiałabym klikać jeszcze z półtora roku, żeby dobić do tych 200… Dopiero w tym tyg dodałam znajomych do programu poleć, zobaczymy, ile z tego przybędzie…Jak komuś wypłacą te 200 zł to napiszcie :)

    Zarejestrowany od 8. lipiec 2014
    Poziom Użytkownika 1 ?
    W chwili obecnej zostało przeczytane 82 eRmaili
    Moje finanse
    Z eRmaili: 23,50 zł
    Z ankiet: 7 zł
    Z eRvideo: 0 zł
    Z Programu Poleć: 1,20 zł
    Inne: 20 zł
    Saldo na koncie:
    51,70 zł

  59. Kant polega na tym, że po uzyskaniu 191,99 zł. licznik zatrzymuje się. Nie dostaje się maili, poleceni nagle cudownie przestają zarabiać. Udowodnione doświadczalnie i na tym koniec z ermail.pl odradzam wszystkim. Szkoda czasu.

    • KANT!!! Dokładnie tak samo – 191,99zł i STOP – pomimo klikania w maile i listę poleconych którzy sami „zarabiają” a na koncie polecającego nie przybywa ani grosika. UWAGA OSZUSTWO!!!

  60. Ja nie polecam Ermaila. Ciężko jest coś zarobić.

Napisz opinie

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *


× 7 = pięćdziesiąt sześć

Twoja ocena

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>